Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ...

AS-Epitrapezias-Antisfairishs-Volou-Kent

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ («Α.Σ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»)

 

Ο «Α.Σ.Ε.Α. Βόλου Κένταυρος» είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο συστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στο Βόλο (αρ. απόφασης πρωτοδικείου Βόλου 71/25-10-2019 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βόλου) και λειτουργεί από εικοσιένα (21) μέλη.

 

Τον Δεκέμβριο του 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση κατά την οποία έγιναν οι Αρχαιρεσίες του συλλόγου.

Λόγω της μικρής χρονικής διάρκειας ζωής του συλλόγου και δεδομένου των συνθηκών της πανδημίας του COVID-19, ο σύλλογος δεν συμμετείχε ή διοργάνωσε δραστηριότητες από την ημέρα της ίδρυσής του έως και σήμερα 08/06/2020, εκτός από τα τακτικά Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου, τα οποία πραγματοποιούνται τουλάχιστον μια φορά το μήνα, με σκοπό τη διευθέτηση των υποχρεώσεων του συλλόγου προς την οικία Ομοσπονδία, τη ΓΓΑ και προς άλλους φορείς, καθώς και κινήσεων όπως η εξεύρεση χώρων κατάλληλων για την προπόνηση των αθλητών και της διεξαγωγής αθλητικών αγώνων.

 

Το σωματείο συνεχίζει μετά την καραντίνα για τον COVID -19 τις προσπάθειες διάδοσης του αθλήματος στην πόλη του Βόλου και ευελπιστεί, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να φιλοξενήσει μελλοντικά αθλητικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης και να διοργανώσει δραστηριότητες όπως: δράσεις ενημέρωσης, διοργάνωση Εβδομάδας Προώθησης του Αθλήματος Επιτραπέζιας αντισφαίρισης, εκδηλώσεις γνωριμίας με το ευρύ κοινό και άλλες παρόμοιες δράσεις.