Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ...

AS-Epitrapezias-Antisfairishs-Volou-Kent

Καλώς ήλθατε στον

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

(«Α.Σ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»)

 

Ο «Α.Σ.Ε.Α. Βόλου Κένταυρος» είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο συστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στο Βόλο (αρ. απόφασης πρωτοδικείου Βόλου 71/25-10-2019 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βόλου) και λειτουργεί από εικοσιένα (21) μέλη.

 

Το 2020 εντάχθηκε στη δύναμη των σωματείων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έλαβε μέρος στις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά που σε σύντομο χρονικό διάστημα διακόπηκαν λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία Covi-19. Το σωματείο συνεχίζει παρά τις αντιξοότητες τις προσπάθειες διάδοσης του αθλήματος στην πόλη του Βόλου σε μεγάλους και μικρούς και ευελπιστεί, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να φιλοξενήσει μελλοντικά αθλητικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης και να διοργανώσει δραστηριότητες όπως: δράσεις ενημέρωσης, διοργάνωση Εβδομάδας Προώθησης του Αθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, εκδηλώσεις γνωριμίας με το ευρύ κοινό και άλλες παρόμοιες δράσεις. 

Το 2021 το σωματείο μας έλαβς την Ειδική Αθλητική Αναγνωώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συνεχίζουμε δυνατά να χτίσουμε ένα σύλλογο που θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι !!!

 

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζουν!